Lifestyle

Forever, The Aloë Vera Company

Lifestyle

Ontdek hoe Forever Living Products mijn leven heeft beïnvloed en zie welk verschil het ook in uw leven kan maken. Ervaar wat producten op basis van Aloë Vera voor U kunnen betekenen.

Forever Living Products en Aloë Vera

Forever is een Amerikaans bedrijf met Aloë Vera als basis voor een uitgebreid en nog steeds groeiend assortiment van hoogwaardige gezondheidsproducten en huidverzorgingsproducten. Later zijn daar nog de unieke bijenproducten en een groot aantal voedingssupplementen aan toegevoegd.

In 2015 ben ik in contact gekomen met het bedrijf Forever, op een moment dat ik niet lekker in mijn vel zat, geen energie had en me niet fit voelde. Ik ben toen gestart met het Forever FIT programma. Dit zijn 3 krachtige productpakketten die zijn ontwikkeld om mensen te helpen hun gewicht te beheersen en te ondersteunen bij een goede levensstijl.

Door mijn positieve ervaring met de Aloë Vera wil ik ook andere mensen helpen zich beter te voelen en er beter uit te zien en hun lifestyle te veranderen naar een gezonde en verantwoorde lifestyle.

Daarnaast ben ik op zoek naar mensen om mijn team te versterken die net als mij een lifestyle willen opbouwen waar U nu alleen nog van kunt dromen.

Beauty

Voor de gezichtsbehandelingen werk ik met producten van Infinite by Forever en Sonya Daily Skincare System

Wellness

Mensen denken bij wellness vaak aan luxe. Ik denk daarbij aan weldaad voor uw voeten en handen

Lifestyle

Ontdek hoe Forever, mijn leven heeft beïnvloed en zie welk verschil het ook in uw leven kan maken

Openingstijden

  • Maandag :19:00 - 22:00 uur
  • Dinsdag :19:00 - 22:00 uur
  • Woensdag :09:00 - 17:00 uur
  • Donderdag :13:00 - 22:00 uur
  • Vrijdag :09:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag :09:00 - 13:00 uur

Contactgegevens

Salon Helga
Maaseikerweg 104
6006 AC Weert
+31 (0)6 21 55 03 68
info@salonhelga.nl

Volg Salon Helga